Skulptur i Pilane 2020

VI SÖKER SÄSONGSPERSONAL TILL SKULPTUR I PILANE 2021

PILANE HERITAGE MUSEUM AB SVD

Turistvärd/Turistvärdinna
Kommun: Tjörn

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3-6 månader
Anställningsform: Sommarjobb / feriejobb
Antal jobb: 9

Om jobbet

Vi söker dej som är serviceinriktad och har intresse för kultur, service och turism och som önskar bidra till att göra Skulptur i Pilane till en av sommarens höjdpunkter. Vi kan erbjuda dej en sommar med personlig utveckling, nya erfarenheter och en trevlig arbetsplats.

Till säsongen 2021 söker vi nu entrévärdar och naturvårdsvakter till utställningen. Som entrevärd möter du alla besökare och ansvarar för försäljning av entrebiljetter, glass och fika, samt delar information om stort och smått runt utställningen. Du har uppsikt över utställningen med dess konstverk.

Som naturvårdsvakt organiserar du parkeringen och ser till att parkeringsområdena hålls fria från eventuell nedskräpning, ingriper vid eventuella incidenter som kan vara skadliga för både människor och miljö etc.

Vi sätter värde på duktiga medarbetare och har en öppen kommunikation och tydligt ledarskap.

Vi söker dej som är serviceinriktad, har ett gott bemötande, en positiv inställning och kan hantera perioder med mycket att göra. Du pratar och förstår svenska och gärna andra språk som engelska och tyska. Du får gärna ha ett intresse för konst och det är en fördel med kunskap om vad närområdet har att erbjuda.

Anställningen är tidsbegränsad i perioden 15 maj – 26 september 2021. Arbetet är schemalagt. Timlön. Tyvärr kan vi ej ordna ditt boende.

Arbetsplats är på Skulptur i Pilane, Pilane gravfält, 471 92 Klövedal, Tjörn.

Vi ser fram emot din ansökan med personligt brev och ett kortfattat CV på mail till anne.kolni@telia.com, senast den 25 mars.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Anne Kolni telefon 0705-795012

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön