VI SÖKER SÄSONGSPERSONAL TILL SKULPTUR I PILANE 2020!

Vi söker dej som är serviceinriktad och har intresse för kultur, service och turism och som önskar bidra till att göra Skulptur i Pilane till en av sommarens höjdpunkter. Vi kan erbjuda dej en sommar med personlig utveckling, nya erfarenheter och en trevlig arbetsplats.

Till säsongen 2020 söker vi nu entrévärdar till utställningen. Som entrevärd möter du alla besökare och ansvarar för försäljning av entrebiljetter, glass och fika, samt delar information om stort och smått rundt utställningen. Du har uppsikt över utställningen med dess konstverk.

Vi sätter värde på duktiga medarbetare och har en öppen kommunikation och tydligt ledarskap. Vi söker dej som är serviceinriktad, har ett gott bemötande, en positiv inställning och kan hantera perioder med mycket att göra. Du pratar och förstår svenska och gärna andra språk som engelska och tyska. Du får gärna ha ett intresse för konst och det är en fördel med kunskap om vad närområdet har att erbjuda.

Anställningen är tidsbegränsad i perioden 16 maj – 20 september 2020. Arbetet är schemalagt. Fast månads- eller timlön. Tyvärr kan vi ej ordna ditt boende.

Arbetsplats är på Skulptur i Pilane, Pilane gravfält, 471 92 Klövedal, Tjörn.

Låter detta som ett intressant sommarjobb för dig?

Vi ser fram emot din ansökan med personligt brev och ett kortfattat CV på mail till birgitta.m.larson@gmail.com, senast den 5 april.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Birgitta Larson. tel 0700-893010.